Foreningen

Østervangshaven er en haveforening beliggende i udkanten af Nykøbing Sj. by, bestående af 123 haver og et fællesareal på 900 m2, hvor der hvert år holdes fælles arrangementer. Derudover har vi en stor legeplads med tilhørende græsareal, hvor børn kan boltre sig. Haveforeningen blev grundlagt i 1942, og havde 80års jubilæum 2022.

I modsætning til mange andre haveforeninger lejer vi ikke jorden af kommunen, men er selv ejere af vores jordareal. Vores sæson strækker sig fra 2 lørdag i april, hvor vandet åbnes, til der igen lukkes for vandet fredag i uge 43. Som noget nyt i 2023 er der åbnet op for, at alle der vil, kan få el installeret på deres parcel.
Når man går gennem området vil man bemærke at de fleste parceller har hus på. Disse varierer i størrelse og alder. Vores parceller er fra 300-600 m2. I vores sæson er der virkelig liv i vores forening, her er en god stemning og der hilses ivrigt på alle forbipasserende, hvilket vel er et særkende for kolonihaver. Rigtig mange har flagstang og det er en fornøjelse, at se sommerdage med de mange vimpler og dannebrogsflag vejre i vinden.
Vi er forening der gerne vil udvikling, men hvor der samtidig er respekt for og værnes om, nogle af de gode gamle værdier.

kontakt

Formand Tom Kristensen:
Mail: koloniformand@nyka.dk
Telefon: +45 23 30 87 66

Om

Østervangshaven er en haveforening beliggende i udkanten af Nykøbing Sj. by, bestående af 118 haver og et fællesareal på 900 m2, hvor der hvert år holdes fælles arrangementer. Derudover har vi en stor legeplads med tilhørende græsareal, hvor børn kan boltre sig. Haveforeningen blev grundlagt i 1942, og havde 80års jubilæum 2022.

Menuer